Højen anlæg har over 30 års erfaring med etablering af støttemure, vi laver opsætning af støttemure af højeste kvalitet og lige efter dine ønsker.

Hvis du har mange niveauer i din have er en støttemur med til at få haven til at se mere dekorativt ud samt skabe en rolig atmosfære. Støttemure kan bruges som en smuk afslutning, og får virkelig en praktisk mur og ynde til at smelte sammen. 

En støttemurs primære funktion er at yde støtte, derfor navnet støttemur, som typisk består af en støbt beton bund hvor man bygger en mur ovenpå.

Man anvender typisk støttemure på områder hvor der er store niveauforskelle i terrænet. Det vil sige at de anvendes typisk ved områder med niveauforskydninger såsom højbede, nedgravede arealer og som supplement til terræntrapper.

Støttemur af kampesten

Ved Højen anlæg tilbyder vi opsætning af støttemure med kampesten også kaldet natursten. Dette er sten som anvendes hvis man ønsker en mere naturlig støttemur, da stenene er runde natursten.

En af fordelene ved kampesten/ natursten er også at de holder godt på varmen, og de er derfor et godt sted for planterne og det er derfor ideelt at bruge i områder i haven hvor man har blomster eller andet bevoksning.

Kontakt os i dag og få en pris på jeres støttemur

Ønsker i at få opsat en støttemur af høj kvalitet? Så kontakt os i dag, også tager vi en snak om jeres muligheder.

I er velkommen til at ringe på 26 85 80 30.